فید خوان rss reader

فید خوان rss reader

فید خوان rss reader

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مرجع برندهای پوشاک
< 1 2 3 4 >
نوشته شده در تاریخ 95/12/2 ساعت 2:55 ع توسط برندکده


Furla نام کمپانی تولید کیف و کفش زنانه در کشور ایتالیا میباشد. این کمپانی 90 سال پیش یعنی در سال 1927 توسط خانواده Furlanetto تاسیس شد. فورلا علاوه بر کیف و کفش وسایل جانبی از جمله ساعت و جواهرات هم طراحی و تولید میکند. این کمپانی 55 شرکت تابع مهم در آمریکا ، فرانسه ، ژاپن ، چین و کره  و علاوه بر آن در 71 کشور نماینده فعال دارد.


 



  



نوشته شده در تاریخ 95/12/2 ساعت 2:55 ع توسط برندکده


Boggi یک برند تولید لباس مردانه در ایتالیا میباشد. در سال 1939 در میلان تاسیس شده است. این برند مردانه در سال 2003 جایزه برترین کارآفرین صنعتی را بدست آورد. Boggii نمایندگی های زیادی در سراسر  جهان دارد.

 

 

این برند به طراحی با سبک رسمی و راحت اعتقاد دارد، به طوری که آقایان با پوشیدن پوشاک این کمپانی در جمع منحصر به فرد دیده می شوند، در حال حاضر برند بوجی دارای 119 فروشگاه در سر تاسر جهان می باشد و مشتری ها می توانند حضوری و از نزدیک اجناس را مورد بررسی قرار دهند و از مشاوره های کارشناسان حرفه ای این شرکت نیز بهره مند شوند.



  



نوشته شده در تاریخ 95/12/2 ساعت 2:55 ع توسط برندکده


در روز 13 مه سال 1935، لوچیانو بنتون در ترویزو در ونتو ایتالیا متولد شد . لوچیانو پس از مرگ پدرش مدرسه را ترک کرد و در سن 155 سالگی شغلی در یک فروشگاه لباس یافت تا زندگی خواهر و دو برادر کوچک‌تر خود را تامین کند، ولی بازار منسوجات در آن زمان در حالت کسادی بود . او به همراه خواهر و دو برادر کوچک‌ترش یعنی جیولانا، گیلبرتو و کارلو، بدون هیچ گونه تحقیقات بازاریابی، شرکت پوشاک گروه بنتون را در سال 1965 تاسیس کردند. سهام این شرکت در پنج قاره دنیا و از طریق بیش از 50 شرکت وابسته و 3000 کارمند مستقیم توسعه یافته است. بنتون روزانه حدود 200 هزار نمونه پوشاک و در سال تقریبا 110 میلیون لباس تولید می‌کند . لوچیانو در سال‌های اخیر درگیری و گرفتاری‌های روزانه خود را کاهش داده است و با تاسیس شش هزارمین نمایندگی بنتون، با دارا بودن بیش از 9500 کارمند در 120 کشور جهان، سالانه درآمدی بالغ بر دو میلیارد یورو را تنها از این شرکت نصیب خانواده بنتون می‌کند .

 



  



نوشته شده در تاریخ 95/12/2 ساعت 2:54 ع توسط برندکده


مسیح زاد هستم. متولد 1363 در اصفهان. رشته تحصیلی ام طراحی لباس و بازاریابی پوشاک از آمریکا است. بنده تا حدود 6 ماه پیش نیز در این کشور با برند مسیح زاد فعالیت می کردم. برند لباس مسیح زاد از سال 20033 مولد شد. برای طراحان خیلی بزرگ چون بیژن و یک طراح ایتالیایی به نام درمینیکو که از بزرگترین طراحان لباس های دست دوز هستند، کار کردم. کار کردن با طراحان بزرگ این امکان را به من داد که مشتریان بزرگی از ستارگان هالیوود را داشته باشم؛ افرادی چون جک بلک، آنتونیو باندراس، جانی دپ، جک نیکلسون، آرنولد شوایتزنگر، والدرما و … مشتریان ما بودند و در سطح بین المللی کار می کردم. تا حدود 6 ماه پیش در آمریکا فعالیت می کردم. یعنی بازار کار من در آن کشور بود. ولی بعداز ازدواج به ایران آمدم و در حال حاضر در ایران فعالیت می کنم. حدود 11 سال است که روی این برند کار می کنیم و چون این برند، محصولاتی برای افراد خاص دارد؛ بنابراین مشتریان خاص دارد.
در ابتدا فعالیتم را با طراحی تی شرت آغاز کردم. بعد از آن پیراهن و … ولی الان به طور کلی حرفه اصلی مان بر لباس های مردانه یعنی کت و شلوار، تاکسیدو، پالتو، پیراهن، شلوار و کراوات استوار است.

 

 

مهمترین ویزگی برند ما این است که کت و شلوارها و لباس های دست دوز ارائه میدهیم. پارچه هایی که ما برای لباس هایمان استفاده میکنیم، گرانترین و باکیفیت ترین پارچه های دنیا هستند. همه لباس هایی که این برند تولید میکند در ایران اندازه گیری می شوند. طرح و مدل آن ها انتخاب می شوند و در ایتالیا دوخته می شوند. زمانی بین 4 تا 5 هفته طول می کشد تا یک دست کت و شلوار آماده شود. چون معمولا 8 خیاط مختلف روی هر دست کت و شلوار برند مسیح زاد کار می کنند.
در ایتالیا چون کار تخصصی است. اینگونه نیست که یک خیاط صفر تا 100 کار یک کت و شلوار را به تنهایی انجام دهد. معمولا هر خیاطی یک رشته تخصصی دارد. مثلا یک خیاط فقط کارش دوخت و برش سرشانه است. یکی فقط استری میدوزد. یکی فقط قسمت جلو کت را میدوزد. یکی فقط الگو درمی آورد. و … تا لباس آماده پرو شود.



  



نوشته شده در تاریخ 95/12/2 ساعت 2:54 ع توسط برندکده


گپ، موفق‌ترین شرکت پوشاک در دنیا

گپ یک شرکت تــــولیدکننده لباس در سان فرانسیسکو کالیفرنیا است. این شرکت در مجموع در حدود چهار هزار فروشگاه را اداره می‌کند. از سال 1969 که سال تاسیس گپ بود، فروشگاه‌های زنجیره ای گپ به طور مداوم در سراسر ایالات متحده به رشد خود ادامه داد. بخشی از این گستردگی از طریق فروشگاه‌های طبقاتی جدیدی که در تمام حومه شهرها، سبز می‌شدند، به وجود آمد. در سال 1983، نام تجاری گپ به طور اساسی بازسازی شد. از همین زمان بود که لوگوی آبی و سفید گپ برای اولین بار ظاهر شد. همچنین شرکت شروع کرد به اینکه مقدار بیشتری از لباس‌هایش را خودش تولید کند و در کنار آن به فروش شلوار‌های جین «لیوایز» هم ادامه داد.
تبلیغات گپ، مثل هر جنبه دیگرش به دقت کنترل می‌شد و به طور معمول، نه در آژانس‌های تبلیغاتی، بلکه  توسط تیم داخلی گپ طراحی و اجرا می‌گردید. این کنترل و نظارت همه جانبه، در تمامی‌ ابعاد گپ مشهود بود و به آن کمک کرد تا به عنوان یک «نام تجاری تجربه» معرفی شود. به عبارت دیگر، گپ نام تجاری بود که هویت آن تنها به کالایی که می‌فروخت، محدود نمی‌شد. فروشگاه‌های گپ هم جزئی از هویتش بودند. در سایت شرکت آمده بود: «زمانی که به یک فروشگاه گپ قدم می‌گذارید، در واقع به درون نام تجاری‌اش، پا نهاده‌اید.» در طرح و شکل کلی فروشگاه‌ها، از اصول خاصی پیروی می‌شد تا در تمام دنیا یک هویت یکسان آفریده شود. همین‌طور همه لباس‌های گپ، به طور اختصاصی توسط تولیدکنندگان خصوصی گپ، تهیه و تولید می‌شد. «نمای گپ» در همه جوانب از تیم طراحی گرفته تا غرفه‌های فروشگاه‌ها، تحت کنترل کامل نام تجاری بوده و هیچ چیزی از این دایره بیرون نبود. کنترلی که هم روی لباس‌ها و هم روی فروشگاه‌ها اعمال می‌شد، باعث شده بود هر خریدار بداند که چه انتظاری از گپ باید داشته باشد؛ لباس‌های راحت و ساده‌ای که هرگز متفاوت یا غیرعادی نیست و شلوارهای خاکی رنگ یا جین و تی‌شرت‌های یقه‌دار گپ، غیررسمی ‌و راحت هستند و پوشیدن آنها در هیچ موقعیتی، نامناسب نیست.
نکته کلیدی، حق انتخاب بود. تقریبا همه نمونه‌های تولیدی گپ، در گستره‌ وسیعی از رنگ‌های متفاوت، تولید می‌شد. یکی از معروف‌ترین جملات تبلیغاتی آنها این بود: «هر رنگی-فقط گپ». تا سال 1991، شلوارهای لیوایز در فروشگاه‌های گپ هم عرضه می‌شد. ولی در همین سال، نام تجاری گپ، تمرکز  بیشتری یافت و از آن پس فقط لباس‌های خودش را می‌فروخت. از آن پس، گپ با تاسیس زیر مجموعه‌هایی مثل «گپ بچه‌ها» و «گپ نوزادان» و ... در کنار دو نام تجاری متعلق به شرکت، یعنی لباس‌های «بنانا ریپابلیک» (Banana Republic) و اُلد نیوی (Old Navy)، تازگی خود را حفظ کرد. در سال 1994 تحلیل‌گران اقتصادی به گپ لقب «تجارت بالغ» دادند؛ گپ نیز با دو برابر کردن درآمدش در فاصله سال‌های 1996 تا 1999، حیرت آنها را بر انگیخت. با این حال، گپ از قرن جدید وارد مرحله جدیدی از بحران شد. رقبای اروپایی جدیدی از جمله «زارا» (Zara) اسپانیایی و رقیب تجاری سوئدی (H&M) با فروش لباس‌های ارزان‌تر و با گردش سریع‌تر، بازار را مورد تهاجم قرار دادند. برای نمونه، در حالی که گپ هر شش هفته، لباس‌های باقی‌مانده در فروشگاه‌هایش را تعویض می‌کرد، زارا، سرعت گردش لباس‌هایش را به دو هفته یک‌بار، افزایش داده بود. ولی گپ تسلیم نشد و با یاری گرفتن از چهره‌های معروف، برای اجرای یک کمپین تبلیغاتی سطح بالا، توانست دوباره محبوبیت خود را به‌دست آورد.
گپ به راحتی معروف است، زیرا لباس‌ها، خرید و شناخت هویت آن راحت است. گپ هرگز به این دام نیفتاده است که خود را نام تجاری سخت کوش و دور از دسترس بنمایاند.موسس کارخانه‌های لباس «گپ» (Gap) تصمیم گرفت برای نمایش مجموعه دیده نشده شخصی‌اش در سان‌فرانسیسکو یک موزه بسازد. دونالد فیشر 78 ساله اعلام کرده است که قصد دارد موزه‌ای با مساحت حدود 1000 مترمربع را در «پرسیدو» که زمانی پایگاه نظامی‌ بوده است، بسازد.



  





طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ